"HOGY VAGY?" - ENGEM TÉNYLEG ÉRDEKEL

KREATÍV LIFE COACHING HÖLGYEKNEK

(Önismeret és személyiségfejlesztés a művészetterápia, meseterápia, rajzelemzés és az asztroterápia eszközeivel)

         

 Várnay Krisztina kreatív life coach

- Családi- és párkapcsolati mediátor (Tanulmányok: Nagy Zsóka), 2012

- Alkotó-fejlesztő meseterapeuta (Tanulmányok: Boldizsár Ildikó Metamorphoses Meseterápia akkreditált képzés), 2014

- Művészetterapeuta (Tanulmányok: Antalfai Márta - Lelki Egészségvédő Alapítvány, Komplex Tematikus Művészeti Terápia; Vass Zoltán - rajzelemzés, művészetterápia). 2014-2015, illetve 2015-2019

- Asztroterapeuta (Tanulmányok: Humanisztikus nyugati asztrológia: Rákos Péter, Vaskor Gréta; Kínai Asztrológia: Nagy Melinda Kelet Akadémia).2018

- Life coaching (Polgár Lili, VUCA Consulting, akkreditált felnőttképzés) 2019

 

Szeretettel várlak egy rendhagyó, kreatív női life coachingra. Aktuális problémád alapján, közösen választjuk ki a megoldás megtalálásához számodra legmegfelelőbb konzultációs technikát/technikákat:

- életvezetési-, önismereti konzultáció,

- meseterápia,

- művészetterápia,

- rajzelemzés,

- asztrológiai önismeret (asztroterápia)

 

A fenti témákkal kapcsolatban érdekes cikkeket olvashatsz az alábbi blogokon: 

 Nő a lelkierőd - blog:  önismeret, életvezetés, meseterápia, művészetterápia

Csupaszín Kreatív Varázspadlás - blog:  művészetterápia

Asztroterápia - blog: kínai és humanisztikus asztrológia, asztroterápia

 

Az egyéni foglalkozások  időtartamai és árai

Mielőtt belefogunk a közös munkába, egy bemutatkozó beszélgetésen megismerkedünk és megbeszéljük, hogy milyen témával szeretnél hozzám fordulni és melyik módszerrel szeretnénk együtt dolgozni. Ez a beszélgetés 60 perc időtartamú, és 5.000 Ft a díja. 

Az ezt követő konzultációk árai:

- Önismeret, az első konzultáción megbeszéltek szerint meseterápiával, művészetterápiával. 90 perc: 15.000 Ft. Visszatérő klienseimnek ebből az óradíjból 10% kedvezményt adok.

- Kínai asztrológiai konzultáció 2 alkalmas, összesen 25.000 Ft. A kínai asztrológiai konzultáció két alkalomból áll, egy 60 perces problémafeltáró beszélgetésből (10.000 Ft), majd az elemzés elkészítése után (kb. 10-14 nap) egy 90 perces  konzultációból (15.000 Ft). Szükség és igény esetén további találkozók is lehetségesek:  60 perc 10.000 Ft.  Egy terápiás folyamat után, amelyben az adott probléma teljeskörű feltárása és átbeszélése megtörténik, újabb asztrológiai konzultációt 3 hónapon belül nem szoktam javasolni. A későbbiekben is visszatérő klienseimnek ezekből az árakból 10 % kedvezményt adok. 

Csoportos foglalkozásokra is van lehetőség: Ha a csoportos meseterápiát illetve művészetterápiát választod, annak aktuális időpontjairól és árairól az alábbi fórumokon tudsz tájékozódni: Egyrészt itt a honlapon, a "Tanfolyamok" menüpontban, másrészt a  facebookon:  a Csupaszín Kreatív Varázspadlás oldalon. Itt a művészetterápiás, meseterápiás, mandalafestő  programok mellett tájékoztatást kaphatsz az aktuális kézműves vásárokról, kiállításokról is, amelyeken találkozhatsz velem.

További facebook oldalaim:NŐaLelkierőd facebook oldalon főleg önismereti témákról, a LelkiEgyensúly- Asztroterápia facebook oldalon pedig asztrológiáról, asztroterápiáról olvashatsz.

Helyszínek:

- A csoportos helyszínét mindig az aktuális foglalkozással hirdetem meg.

- Egyéni life coaching ülések: Gyömrő, Bethlen Gábor utca 1/A 

Szeretettel várom jelentkezésedet a 06305943803-as telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

FIGYELEM! Minden Kedves Ügyfelemnél tiszteletben tartom és megértem, ha közbejön valami az életében és nem tud eljönni a megbeszélt időpontra.  Vegyétek azonban figyelembe, hogy az én időm ugyanolyan értékes mint a tiétek, az előre lefixált kieső időpont más kliensemtől elveszi az időt, bevételkiesést jelent számomra, illetve az esetleges bérleti díjat is meg kell fizetnem. Ezért, a lefixált időpont 3 napon belüli lemondása  a konzultációs díj 30%-ának kifizetését vonja maga után. Köszönöm a megértést.

 

/A cikkben szereplő képek illusztrációk/.

 

 30

Kövess Facebookon is

NőaLelkierőd - Kreatív Life Coaching