ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

I. SELYEM TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

Selyem termékeimhez két módon tud hozzájutni a Tisztelt Vásárló. 

I.1. Egyik módja a www.meska.hu webáruházon keresztül történő vásárlás. Ennek általános szerződési feltételeit a Meska Kft. szabályozza, amely az alábbi linken érhető el: www.meska.hu webáruház ÁFSZ .

I.2. Másik mód a kiállításokon, kézműves vásárokon való személyes vásárlás. Ennek általános szerződési feltételei az alábbiak:

Jelen Általános Szerződési Feltételek – továbbiakban ÁSZF – tartalmazza a kézműves vásárokban, piacokon keresztül történő értékesítés és vásárlás feltételeit, a minőségi kifogás intézésének rendjét, és a panaszjogról szóló tájékoztatást. Ezek elfogadásával jön létre a szerződés a vásárló és a vállalkozó között. 

 ADATOK

Eladó:  Várnay Krisztina egyéni vállalkozó

Székhely: 2230 Gyömrő, Bethlen Gábor utca 1/a

Adószám: 74687756133

Telefonszám: +36305943803

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal: www.selyemkucko.hu

 A TERMÉKEKRŐL

Selyemsálak és kendők, selyemképek, selyem mandalák, selyem párnák

A termékek 100% selyemből készültek. Alkotásaim saját szellemi termékeim, a rajtuk látható minta mind saját tervezésű, a kelméket kézzel festem, mindegyik egyedi darab.

A termékek mellé minden esetben használati- és kezelési útmutatót mellékelünk, amely tartalmazza a tisztításra vonatkozó ismereteket, amelyek betartása feltételei a termékekre vonatkozó garanciának.

  A VÁSÁRLÁS MÓDJAI

Személyesen, piacokon vagy kézműves vásárokon.

 TERMÉKEK ÁRA

A terméken feltüntetett árak alanyi adómentesek, forintban értendők.

 LEHETSÉGES FIZETÉSI MÓDOK

Személyes átvételkor, készpénzben.

 MINŐSÉGI KIFOGÁS JOGA

A hibás teljesítés miatti kellékszavatossággal és  termékszavatossággal kapcsolatos jogszabályokat a Polgári Törvénykönyv 6. könyve tartalmazza.  Eszerint:

Eladó akkor köteles helytállni a hibás teljesítésért, ha a termék a szolgáltatás időpontjában nem felelt meg a szerződésben vagy jogszabályban megállapított minőségi követelményeknek.

A termék minőségéért (színtartósság, forma tartósság stb.) 2 éves garanciát vállalok. Kivétel ez alól, ha Vevő a vásárláskor megkapott használati- és kezelési tájékoztatóban foglaltakat nem tartotta be, a helytelen kezelés miatti minőségromlásért nem vállalok felelősséget.

Leértékelt termék esetében, azzal a hibával kapcsolatban, amire az Eladó a vásárláskor kifejezetten felhívta a Vásárló figyelmét, nem érvényesíthető minőségi kifogás.

Minőségileg kifogástalan terméket az Eladó nem köteles cserélni. Nem terheli a hibás teljesítés miatt felelősség az Eladót akkor sem, ha a Vevő a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerhette, vagy ismernie kellett.

 PANASZÜGYINTÉZÉS HELYE ÉS MÓDJA

Panaszait személyesen vagy  írásban, az alábbi címekre küldött levélben vagy e-mailben, szóban pedig az alábbi telefonszámon teheti meg:

Levélben: Várnay Krisztina 2230 Gyömrő, Bethlen Gábor utca 1/a

E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonon: munkanapon 10-16 óra között, a +36 30 5943803-as számon

A telefonon érkező panaszokat azonnal kivizsgáljuk és visszajelzést adunk, illetve lehetőség szerint soron kívül orvosoljuk a panaszt.

Ha a vevő nem ért egyet a szóbeli panaszára kapott válasszal, írásban kell elküldenie részünkre a panaszát. Ebben az esetben az írásbeli panaszokra vonatkozó rendelkezések szerint járunk el, azaz az írásbeli panaszokat 15 munkanapon belül megvizsgáljuk és megválaszoljuk. Válaszunkat indokoljuk. Amennyiben válaszunkkal nem ért egyet, úgy felügyeleti szervünkhöz fordulhat panaszával. Felügyeleti szervünk az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság.

 II. CSOPORTOS TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK

A tanfolyamokra, workshopokra való jelentkezés,  részvétel, lemondás részletes feltételeit minden esetben az adott tanfolyami tájékoztató tartalmazza. 

III. EGYÉNI TERÁPIÁK, KONZULTÁCIÓK:

Az alábbi linken olvashatóak a részletes feltételek, többek között a konzultáció lemondásának feltételei is: NŐaLELKIERŐD részletes tájékoztatás .

 

 

 

 

Kövess Facebookon is

Kövess Facebookon is